Direct hulp bij uw arbeidsconflict? Vraag een gratis telefonisch adviesgesprek aan

Heeft u een arbeidsconflict en bent u op zoek naar een oplossing voor uw conflict? Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze arbeidsrecht juristen of arbeidsmediators.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Uw persoonsgegevens en document(en) worden strikt vertrouwelijk behandeld

Direct hulp bij arbeidsconflicten (dagelijks tot 21 uur)

Gratis telefonisch adviesgesprek

Arbeidsrecht juristen & mediators

Geheel vertrouwelijk

Actief in heel Nederland

Over ons

MijnArbeidsconflict.nl is onderdeel van Arbeidsrecht Legal. Wij verlenen juridische bijstand en bemiddelen bij arbeidsconflicten. Sinds de oprichting in 2017 hebben wij meer dan 600 conflicten behandeld en opgelost.

Arbeidsrecht.legal
Keizersgracht 62
1015 CS Amsterdam
Telefoon: 088- 205 1799

Ervaringen

“Enorm bedankt voor uw inzet. Fantastisch dat u mij zo te hulp kon schieten. Ik zal u en uw onderneming warm aanbevelen in mijn kring.”

“Ik wil je alvast bedanken voor jouw bemiddeling en samenwerking . Ook namens de partij ‘werkgever’ heb ik dit als prettig ervaren.”

“Bedankt voor uw/jullie goede begeleiding in deze zaak. Ik vind dat ik erg prettig geholpen ben. Jullie zijn erg snel en duidelijk in communiceren.”

“Ik wil dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die te maken krijgt met een arbeidsconflict. Ze hebben mij hierbij perfect geholpen. Een prettig en professioneel contact.”

“Hartelijk dank voor het snelle reageren. Mocht familie of vrienden in dezelfde situatie terecht komen zal ik jullie zeker aanraden. Nogmaals bedankt.”

“Voor de laatste keer dank ik u hartelijk voor de snelle, efficiënte en kundige manier waarop u mij van dienst bent geweest. Ik zal u aanbevelen. Deze mail kan in uw prijzenkast!”

“Marc, ik wil je bedanken voor al je inspanningen. Het was een lange weg maar uiteindelijk is dankzij jou alles goed gekomen.”

“De dienstverlening was werkelijk UITSTEKEND. Professioneel en met hart voor de mens!”